Ambasada Republicii Moldova în Regatul Belgiei

Linkuri utile

Privatization

Monitorizarea
Centrul de Apel

Noutăţi

Ambasadorul Lilian Darii a avut o întâlnire cu un grup de jurnaliști din Republica Moldova și România, participanți la Programul „Bursele Europene pentru Jurnaliști 2017-2018”

La 18 mai 2018 ambasadorul Lilian Darii a avut o întâlnire cu un grup de jurnaliști din Republica Moldova și România, aflați în vizită la Bruxelles în contextul participării la Programul „Bursele Europene pentru Jurnaliști 2017-2018”.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții mass-media au avut oportunitatea să discute cu ambasadorul Lilian Darii mai multe subiecte privind politica externă a Republicii Moldova, în special, particularitățile cooperării cu Regatul Belgiei în contextul promovării parcursului de integrare europeană a statului, potențialul de valorificare a dialogului cu regiunile belgiene, extinderea cooperării în domeniul culturii, educației, și științei.

Ambasadorul Lilian Darii a reflectat progresele înregistrate în dialogul bilateral cu Regatul Belgiei și s-a referit la prioritățile de pe agenda comună.

Un alt subiect al discuției l-a constituit cooperarea cu Alianța Nord-Altantică, precum și interacțiunea misiunii diplomatice cu diaspora moldovenească din Belgia.