Ambasada Republicii Moldova în Regatul Belgiei

Linkuri utile

Privatization

Monitorizarea
Centrul de Apel

Noutăţi

Ambasadorul Republicii Moldova în Marele Ducat de Luxemburg a prezentat copiile scrisorilor de acreditare

9 octombrie 2018, Luxemburg - Ambasadorul agreat al Republicii Moldova în Marele Ducat de Luxemburg, Lilian Darii, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare şefului de Protocol, director al Cancelariei Ministerului Afacerilor Externe şi Europene, ambasador Beatrice Kirsch.

În cadrul ceremoniei de prezentare a copiilor scrisorilor de acreditare Lilian Darii și Beatrice Kirsch au discutat unele aspecte privind dezvoltarea dialogului politic moldo-luxemburghez pe mai multe segmente precum intensificarea schimburilor comerciale, acordarea asistenţei pentru dezvoltarea potenţialului sistemului bancar moldovenesc prin programe de instruire a personalului, cooperarea în cadrul organizaţiilor internaţionale, dar şi promovarea agendei europene a RM.

Ambii interlocutori au accentuat, în cadrul întrevederii, angajamentul deplin de a folosi potenţialul de cooperare existent între Moldova şi Luxemburg pentru dezvoltarea contactelor bilaterale.

Şefa Protocolului, Beatrice Kirsch la rândul său, a salutat ambasadorul Republicii Moldova în Marele Ducat de Luxemburg, urându-i succes în misiunea sa și asigurându-l de întreg sprijinul ministerului de externe luxemburghez.