Ambasada Republicii Moldova în Regatul Belgiei

Linkuri utile


Monitorizarea
Centrul de Apel

Program de lucru cu publicul

Luni, marţi, miercuri, joi între orele 09:30-12:30 (cu excepția zilelor de sărbători oficiale ale Republicii Moldova) - recepționarea cererilor de prestare a serviciilor consulare (procuri, declarații, acte de stare civilă, titluri de călătorie, certificate, cazier, depunerea declarațiilor pentru înregistrarea căsătoriei etc).

Luni, marţi, miercuri, joi între orele 15:30-16:30 (cu excepția zilelor de sărbători oficiale ale Republicii Moldova) - eliberarea actelor.

Vineri - NU se prestează servicii consulare şi NU se oferă consultaţii telefonice.

Pentru obţinerea unor informaţii consulare care nu se regăsesc pe site-ul Ambasadei, puteţi adresa intrebările Dvs prin e-mail la adresa electronica consulat.belgia@mfa.md (veți primi un răspuns în decurs de 72 ore) sau telefonic (luni - joi, orele 15:00-17:00) la tel: +32 (0)2 626 00 83 (tastați cifra 8)

Cererile de procesare ale actelor notariale, de stare civilă, a certificatelor, titlurilor de călătorie (așa-numitul ”pașaport alb”) sunt recepționate în ordinea prezentării cetățeanului la Ambasadă (luni, marţi, miercuri, joi între orele 09:30-12:30).

ATENŢIE! Este necesară programarea prealabilă pentru următoarele servicii consulare: PERFECTAREA PAŞAPORTULUI ŞI/SAU A BULETINULUI DE IDENTITATE la adresa electronica consulat.belgia@mfa.md. Celelalte servicii consulare sunt prestate conform programului de lucru cu publicul fără programare.

Toate taxele consulare pot fi plătite doar prin transfer bancar la contul Ambasadei BE 35 310 1690855 37. La rubrica ”communication” se va indica neaparat tipul actiunii consulare (declarație, procura, pasaport, certificat, buletin, titlu calatorie etc) și numele de familie al persoanei pentru care se presteaza serviciul consular (de exemplu: pașaport Popescu, declarație Popescu, procură Popescu, titlu de calatorie Popescu). Nu sunt acceptate plățile în numerar. Ambasada nu dispune de un terminal de plată pentru carduri.

ATENŢIE!
În cazuri de urgenţă (ex. decese, accidente cu victime, calamitati naturale, dispariții persoane sau alte situații de excepție etc.)
ne puteți contacta la următorul număr de telefon disponibil 24/7:

+32 484 465 444 (La acest număr de telefon NU se fac programări și NU se furnizează informații consulare de ordin general)

Ambasada nu are program cu publicul în zilele de sărbători oficiale ale Republicii Moldova: